Udržiavaj svoje telo v TOP forme. Tanečná Scéna a Džonald ti prinášajú novú dávku tipov pre tvoje telo s názvom STAY FRESH! Ako sa udržiavať v kondičke, ako napraviť zlé pohybové návyky, ale aj ako zlepšiť svoju prácu na zemi či rôzne návody a triky. Sleduj to, like-uj to, využívaj to a hlavne stay fresh!

zdroj: Instagram / @monsieurdzonald

Džonald je výrazný tanečník, ktorý ťa na prvú šupu očarí svojimi pohybovými zdatnosťami, akrobaciami a nemožnými kombináciami. Tento trenčan sa totiž okrem tanca venuje v zoskupení Born To Trick aj parkour-u, ktorý robí na veľmi vysokej úrovni. Okrem toho je obrovský fanúšik pohybu ako takého, skúma možnosti tela a hľadá hranice nemožného.

Aj preto sme sa rozhodli, že ti budeme pravidelne prinášať videá, kde ťa Džonald naučí tipy a triky, ako sa starať o svoje telo, ako správne držať telo, časom sa určite dostaneme aj k tutoriálom na konkrétne prvky a tréningové koncepty. Hlavné ale je, aby to pomohlo tebe. Preto ak budeš mať niekedy nejaký konkrétny problém, ktorému by sme sa mali venovať, nezabudni nám napísať na našom FB alebo IG, a my sa určite pokúsime zaradiť to do nášho obsahu vo videách STAY FRESH.

A teraz už si utekaj pozrieť pilotný diel na našom YouTube, kde sa Džonald venoval boľavému chrbtu a zlým návykom. A nezabudni odoberať náš YouTube kanál, aby ti do budúcna nič neušlo. Let’s go!


Redakcia Tanečnej scény – Instagram

Podnety, dotazy a komentáre prijímame na tejto mailovej adrese:

info@tanecnascena.sk