Aj keď bol tento mesiac hektický, Hudobný blog v ňom určite nemôže chýbať. Poďme sa pozrieť čo nás v ňom čaká: ďalší slovenský talent Tamara Kramar a jej prevedenie novej skladby So Sweet, Colors Studios ti ponúka predstavenie novej skladby švédskeho interpréta Broder John a Little Simz v Tiny Desk ti aj so svojou živou kapelou naservírovali úžasný koncert. Tak si to bež všetko krásne pokukať.

Na konci natrafíš samozrejme aj na playlist, ktorý nemôže v Hudobnom blogu chýbať. Neváhaj dať na playlist odber, pretože aj tam nájdeš každý mesiac nový matroš z hudobného sveta.

Tamara Kramar – So Sweet (Live Session with friends)

Tamara je mladá slovenská speváčka a multiinštrumentalistka. Jej tvorba je inšpirovaná neo-soulom, oldschool bluesom, jazzom a funkom. Prvý singel z pripravovaného EP má názov So Sweet. V live prevedení si ho môžeš vypočuť v tomto videu, kde ho Tamara odprezentovala aj so svojími priateľmi Otomarom Novotným (bicie) a Alexom Dunningom (basová gitara).

Broder John – WIKIFLOW

Švédsky interprét Johan Bäckström aka Broder John prichádza s úžasným predstavením skladby WIKIFLOW, ktorá je zlatým klincom jeho nového albumu Drift.

Little Simz

Tiny Desk nám neustále prináša nové koncerty zo sveta hudby. Little Simz so živou kapelou odprezentovala v tomto videu skladby zo svojho nového, v poradí štvrtého albumu Sometimes I Might Be Introvert.

Ako bonus

Ti ponúkam svoj DJ set, ktorý ťa prenesie späť do atmosféry na afterpárty festivalu Tanečno.

Hudobný Blog playlist


Michal Krištof (Maikl Knight) – Linktree


Podnety, dotazy a komentáre prijímame na tejto mailovej adrese:

info@tanecnascena.sk