Náš tím pre teba pripravil Dobrú párty, ktorá robí dobro. Rozhodli sme sa vytvoriť kampaň, ktorou môžeme podporiť združenie Cesta von prostredníctvom online darcovskej zbierky a vychutnáme si párty z pohodlia našich domovov. Prečítaj si viac infošiek a priprav sa na našlapané sety našich DJs, už o 19.00!

Online darcovská zbierka

Online darcovská zbierka pre združenie Cesta von trvá 2 týždne, od 21.3. do 4.4. 2021. Naša cieľová suma je 300 eur. Informácie a všetko potrebné, aby si to mohol podporiť nájdeš tu:

O združení Cesta von

Poslaním združenia Cesta von je pomáhať ľuďom uviaznutým v chudobe postaviť sa na vlastné nohy, získať prácu a dôstojný život. Cesta von zamestnáva už šestnásť omám v dvanástich komunitách, ktoré pomáhajú deťom narodeným do chudobných osád vyrovnať ich štartovaciu čiaru a dať im dobré základy už od narodenia. Vďaka tomu sa im môže neskôr viac dariť v škole i v živote.

Deti z programu Cesta von © Cesta von

Ak ich podporíme, peniaze budú môcť využiť na rozšírenie programu, zamestnanie nových omám a ich vzdelávanie, aby mohli pomáhať deťom v ranom veku čo najviac a čo najlepšie. Máme možnosť spoločne rozvinúť potenciál detí, ktoré žijú v chudobných podmienkach, aby mohli vykročiť z bludného kruhu generačnej chudoby.

Tak spojme sily a zlepšime životy tým, ktorí to naozaj potrebujú!


Redakcia Tanečnej scény – Instagram

Organizácia Cesta von – Instagram, Web

Podnety, dotazy a komentáre prijímame na tejto mailovej adrese:

info@tanecnascena.sk