V časoch, kedy sa čakanie na najbližšiu párty rovná čakaniu na Godota, sme sa rozhodli nečakať. Hľadali sme spôsob, ako sa stretnúť na dobrej párty aspoň online, a zároveň tak pomôcť dobrej veci. Výsledkom je Dobrá párty, ktorá sa niesla v znamení troch horúcich setov od našich dvorných DJ-ov. Sprevádzali ju vizuály, pri ktorých sme zabúdali tancovať, a predovšetkým výzva na pomoc organizácii Cesta von, ktorá je viac než úspešne za nami.

Výsledky výzvy

Dobrá párty výzva v spolupráci s Cestou von trvala od 21. marca do 4. apríla. Zapojilo sa do nej celkovo 27 darcov a z cieľovej sumy 300 eur sa už po pár dňoch od spustenia podarilo vyzbierať konečných 335 eur. Suma poputuje na financovanie projektu Omama, v rámci ktorého školené omamy navštevujú deti v chudobných osadách a hravou formou rozvíjajú ich schopnosti.

Touto cestou by sme sa radi poďakovali všetkým darcom, ktorí sa rozhodli pomôcť a svojou troškou prispieť na aktivity Cesty von!

TS Team

Aká bola párty?

Výzva odštartovala práve v deň konania Dobrej párty. Svoje sety prešpikované hudobnými lahôdkami na nej odohrali naši DJs Otec Mirec a.k.a. Artist3, Krishpin a.k.a. Profesor Semafór a Maikl Knight. Ak si to zmeškal alebo sa chceš znovu naladiť na párty atmosféru, prinášame ti Soundcloud playlist so všetkými troma setmi. Ktorý ťa dostal najviac?

Záznam na Youtube

Ak si chceš párty vychutnať ešte raz aj s obrazom, odporúčame ti záznam na našom TS Youtube kanáli. Tento vizuálny zážitok ťa prenesie od mestských panorám, cez mozgovú kôru, až do neónovej Petriho misky. Ďakujeme všetkým, ktorí si to užili s nami, bolo to šialené!

Pomáhajme aj naďalej

Ak sa ti práca organizácie Cesta von páči, môžeš ju podporiť aj po skončení našej výzvy. Prispievať sa dá jednorazovým či pravidelným darom, alebo ďalšími spôsobmi pomoci, o ktorých sa dozvieš viac tu.


Redakcia Tanečnej scény – Instagram

Organizácia Cesta von – Instagram, Web

Podnety, dotazy a komentáre prijímame na tejto mailovej adrese:

info@tanecnascena.sk