Poďme sa pozrieť na nový hudobný blog, v ktorom každý mesiac vychádza prehľad veľa zaujímavých hudobných vychytávočiek. Čo nás čaká: Vince Staples s Tiny Desk uvarili úžasný koncert so živou kapelou. Projekt od Mäsokombinát – Scenery, prichádza s novým super videom zo Smolenického Zámku, kde odohral svôj set slovenský producent Foolk. Poslednou chuťovečkou v poradí je slovenská speváčka Malvina, ktorá vydala novú skladbu Hádanka spolu s klipom.

Na konci blogu natrafíš na playlist, ktorý nemôže v Hudobnom blogu chýbať. Neváhaj dať na playlist odber, pretože aj tam nájdeš každý mesiac nový matroš z hudobného sveta.

Vince Staples a jeho Tiny Desk Concert

Návrat Vincea Staplesa je v rapovom svete veľkou vecou. Jeho štvrtý štúdiový album je plný minimalistických beatov (mimochodom produkovaný exkluzívne producentom Kenny Beats) a chladného rapu, ktorý sa na nič nehrá. Spracovanie skladieb do Tiny Desk podoby je preto úplne novom dimenziou, ktorá ťa obohatí, aj keby si samotný album už náhodou počul.

Foolk na Smolenickom zámku

Projekt Scenery má za sebou už niekoľko „zastávok”, čo spôsobuje, že na slovenskom YouTube visí už niekoľko koncertov, odohrávajúcich sa na neštandardných, zaujímavých a dychberúcich miestach. Ak máš rád dobrý vizuál a hudbu, ktorá sa mu vyrovnáva, toto musíš vidieť!

Malvinina nová skladba Hádanka

Debutový singel od Malviny si všimla už slušná hŕstka ľudí a je to úplne oprávnené. Po spoluprácach s menami ako Lvcifer, Samuel Hošek alebo Magick, prichádza táto slovenská speváčka so zaujímavým singlom, ktorý dokonale zapadá do súčasného trendu svetového R&B.

Ako bonus

Nakoniec ti na vypočutie ponúkam super letný mix skladieb od Krishpina aka Profesora Semafóra, v ktorom kombinuje karibské rytmy a remixy vypalovačiek z 2000s. Môžeš sa pri ňom napríklad nalaďovať na Block Parties, ktoré nás čoskoro čakajú.

Hudobný blog playlist


Michal Krištof (Maikl Knight) – Linktree


Podnety, dotazy a komentáre prijímame na tejto mailovej adrese:

info@tanecnascena.sk