V roku 2020 sa bude veľa tancovať a dôkazom toho je aj náš kalendár udalostí, v ktorom neustále pribúdajú nové akcie. Pozri sa aké tanečné udalosti nás čakajú na začiatku roka 2020 a čo sledovať, aby ti neunikla ani jedna tanečná akcia.

Dance Floor Attack

Dátum: 15-18.1. 2020

Miesto Konania: Hradec Králové

„Již 15. ročník legendární akce DanceFloor Attack se uskuteční třetí lednový víkend, tedy přesněji 17. – 19. ledna. Program v sobě ukrývá spoustu novinek, od sobotních battlů nově v Klubu Denoche, po nedělní Red Bull Dance Connect Session proprvé v České republice právě ve Studiu Strop.“ Tím DFA


Pre nič za nič 5 Košice

Dátum: 25.1. 2020

Miesto konania: Košice

Piate pokračovanie battle Pre nič za nič sa uskutoční po prvý krát na východe Slovenska. Čaká ťa porota v zložení Adamson, Artyom, Alex Bati, do tanca ti zahrá Dj Miloš a celú akciu budú sprevádzať Skaja a Prezident.

Battle KRÁL Severu vol. IV

Dátum: 8.2.2020

Miesto konania: Klub KNAK Teplice

Zaži štvrtú edíciu Battle Král Severu už túto zimu. Battle je určený všetkým dvojiciam tanečníkov a tanečným crews.

Winter FeeliTT

Dátum: 22.2.2020

Miesto konania: Trnava

„Po doslova horúcich Feelitoch sme si pre Vás pripravili zimnú edíciu a to presne 22.2.2020 v 2 kategóriách 2 vs 2 deti do 12 rokov a All age. Battlovat sa bude len v štýle Hip-Hop.“ Macej a Marow

Pre viac akcií pozri KALENDÁR UDALOSTÍ.

Ak si organizátor a svoju akciu si zatiaľ do kalendáru nepridal, tak tu nájdeš jednoduchý návod ako na to. Či už si organizátor alebo tanečník, ďakujeme ti, že kalendár využívaš a dúfame, že ti dobre slúži. V prípade, ak by si niečomu nerozumel alebo by ti niečo nefungovalo tak neváhaj a napíš nám na Facebook: TANEČNÁ SCÉNA.

Pekný tanečný rok,

Tím TS.


Redakcia Tanečnej scény – Instagram

Podnety, dotazy a komentáre prijímame na tejto mailovej adrese:

info@tanecnascena.sk